lørdag den 18. december 2010

OUTFIT OF THE DAY

Sweat: Gina Tricot, Necklace: Bahne, Pants: Vintage Ralph Lauren, Shoes: Deichmann.


Ja, så fik jeg endelig taget mig sammen. Jeg ved jeg lovede vintage billeder i tirsdags, men har været alt for doven og så da jeg havde taget billederne i dag og skulle til at overføre dem, hører jeg et højt bip, og om der så ikke står ''batery emty'' på displayet.. Når, men billederne kommer op i morgen, har nogle resent buys, nogle lækre kalender gaver og et billede af hvad jeg er gået i gang med(da jeg tog billedet var jeg igang, nu er jeg færdig). I dag har jeg ellers bare været ude i min mors butik, Eltoft Vintage, og været rundt omkring og shoppe julegaver. Tænk der kun er 6 dage til jul!! Når men jeg vil se dyner nu, håber ikke i er blevet for træt af min dovenhed..

Sweet dreams XOXO A

4 kommentarer:

 1. ej, en super fed blog du har! love it:D
  tjek min hvis du vil; http://annaeglite.blogspot.com/
  xxanna;)

  SvarSlet
 2. Tusind tak! :)
  Din er også rigtig god, har tilføjet den på bloglovin! :)

  SvarSlet
 3. fin blog og alt det dér, men please, gør noget ved dit engelske. der er ikke noget værre end at læse et mix of danish og engelsk, i must say.

  SvarSlet
 4. Det er desværre sådan jeg skriver, så måske er min blog ikke lige bloggen for dig :) I dette indlæg kan jeg dog ikke se det store problem, har skrevet resent buys og battery emty :)

  SvarSlet