mandag den 31. januar 2011


Kender i det hvor der bare er så meget der er mere spændende end at lave en dansk stil? Jeg er kommet bag ud med en, så jeg skal aflevere den i morgen og har nu siddet og skrevet en sides volapyk blandet med en masse blablabla.. Mit kamera er lige nu m.i.a derfor photobooth billederne, men senere i aften kommer der et dagens outfit indlæg tror jeg. Som i kan se har jeg et nyt par øreringe i, som jeg lige syntes i skulle se. De er fra pieces og de er så fine, og det giver en illusion af at man har flere huller i øret. Har også formået at bage en fedtfattig (er meget stolt over at den er fedtfattig!) banankage, som smager så godt at jeg hele tiden tager mig selv i at stå ude i køkkenet med munden fuld.. Var der nogen der sagde januarkur?

/My camera is m.i.a right now, so these pics are from photobooth. I'm wearing a new pair of earrings as you can see, and i'm also eating a low fat bananacake, and it's so good, that I keep taking my self in standing in the kitchen with my mouth full. Somebody said january diet? I made it because I didn't want to write my novel, but now I ran out of excuses. I just can't finish it!

5 kommentarer:

 1. Hvor er du køn :)
  Smukke øreringe<3

  http://julia-louise.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tusind tak og ja de er så fine, er så glade for dem! :)

  SvarSlet
 3. The earrings are gorgeous :-)
  I like to procrastinate things, too, so you're not alone *lol*

  SvarSlet
 4. Its nice to know that i'm not alone :) Iv'e just always been really bad at doing things in early and then they suddenly sneak up on me :)

  SvarSlet
 5. Det er nogle rigtig fine øreringe! :)

  - Nanna
  www.nannafrederiksen.blogspot.com

  SvarSlet