mandag den 7. marts 2011

O .... M .... G .... Jeg har lige læst at Sarah Jessica Parker aka. Carrie Bradshaw/Preston, har udtalt i et interview at indspilningerne til en Satc 3, ikke vil ske lige foreløbig, men måske om en 5 års tid. Der vil Kim Catral aka. Samantha Jones være omkring 60 år og de andre vil være tæt på de 50! Derfor er der blevet brugt meget tid og penge på at retouchere, redigere og opstramme de ikoniske kvinder, så de ser yngre ud og det er resulteret i et nyt rygte - Blake Lively som den nye Carrie Bradshaw!! Rygterne går på at Blake skulle spille en ung version af Carrie, i en filmatisering af The Carrie Diaries, som skulle foregå før Sex and the city. Et andet rygte er at producenten af Sex and the City 2 vil have Blake som Carrie i 3'eren og hvis den bliver en succes, vil Summer in the city være klar lige efter. Jeg ved ikke hvordan jeg har det med det rygte og planerne om en ny Carrie. Selvom jeg ikke syntes at 2'eren levede op til mine forventninger, syntes jeg ikke at de skal skifte hovedpersonen ud! SJP er og bliver Carrie og så hellere holde ved 2'eren. Men nu må vi se om det bliver en realitet!

/I just read that Sarah Jessica Parker revieled in an interview that there maybe coming a Sex and the City 3 in five years, and by that time Kim Catral will be 60 and the other girls around 50? And there has been put a lot of money and work in to editing and retouching the lovely ladies, so they look younger. And thats why the big rumor came up - Blake lively as Carrie Bradshaw? I don't really know how I feel about that, even tough my expectations for the movies were high and it kind of disappointed me, I don't really see anyone else then Sarah Jessica Parker playing the iconic role as Carrie?

Hvordan har i det med rygtet og ville i gerne have SJP udskiftet? /How do you feel about the rumor and would you like SJP exchanged?


Se artiklen fra ELLE her!

3 kommentarer:

 1. Det må de altså ikke gøre! Der er kun en rigtig Carrie, hvis du spørger mig.

  http://impossibleisnothing-dea.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jeg synes at det ville være intet mindre end FORFÆRDELIGT hvis Sarah Jessica Parker blev skiftet ud :(

  -annasdelights.blogspot.com

  SvarSlet
 3. I love Sara Jessica Parker and i love the cheescake.

  SvarSlet