torsdag den 26. maj 2011


Så blev jeg også konfirmeret! Har hørt fra alle, at jeg skulle nyde dagen, fordi den gik så hurtigt, og det kan man vidst roligt sige den gjorde! Nu er der gået en uge, og jeg sidder tilbage med en helt tom følelse inden i. Men i skal da ikke snydes for snapshots fra min fantastiske dag! Temaet til festen var amerikansk, og hvor skulle man så ellers få mad fra, andre steder end den amerikanske ambassade? COOL. Vi fik forskellige salater, pølser, steaks, hotwings og jeg kunne blive ved til hovedret. Derefter kom desserten og jeg skal love for at den var mindblowing! Jeg fyldte min tallerken som i nok kan se på et af billederne, så hele selskabet sendte lange blikke efter mig. Men hvad pokker, man bliver jo kun konfirmeret en gang. Dertil fik vi amerikansk slik, direkte fra the US. Der kørte country sange i baggrunden og det hele var så perfekt. I kan se lidt af mine gaver på billederne, men ellers tror jeg at jeg vil vise nogen af dem i et andet indlæg. Hvis ikke i er blevet konfirmeret skal i glæde jer!

/Were I live, we have this thing called confirmation. Its really just confirming your believe in God. And then you have a big party  and my I had a great one! I love USA, so we had an american theme. Steaks, sausages and hotwings was served, and after that we had a lot of sweets including cupcakes, cheesecake and brownies. And of course we had had a whole pile of candy imported from the US. And as a cherry on top, country music was playing in the background. I had the most amazing day! Some of the presents I received are in the pictures, but I think ill make a separate post on them.  

9 kommentarer:

 1. Lyder til du har haft en dejlig konfirmation :)
  Sad bare med åben mund da jeg så nogle af de gaver du har fået :) Glæder mig til at se resten. Og dejligt du er tilbage.

  //Simone.
  www.aheartwithfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Sikke en fin konfirmand, du var :-)
  Og nøj, jeg ville give min venstre arm for et gavekort til NY!!

  xx

  SvarSlet
 3. Hvilken butik har du købt dine sko hos? :D

  SvarSlet
 4. This shoes are for killing, and the jelly beans too :)

  SvarSlet
 5. Hvis man har en lidt bred fod, men bruger st.r. 39, tror du så man godt ville kunne passe skoene?(-:

  SvarSlet
 6. Det kommer an på hvor din fod er mest bred :)

  SvarSlet
 7. Hvad er det for en kjole du har på? Den er rigtig lækker :) btw. du var rigtig smuk!

  SvarSlet
 8. Den er fra topshops website og tak skal du have! ♥

  SvarSlet