tirsdag den 28. juni 2011

Book tips for the summer ☀
Jeg ved ikke med jer, men jeg kan hurtigt kede mig hvis jeg lægger og soler. Derfor elsker jeg at finde en bog jeg ikke kan lægge fra mig! Her er nogle af de bøger jeg har læst i solen fornyelig. 
De fleste af jer har nok set ''The devil wears Prada'', men derfor kan du sagtens gå igang med bogen! Den er super god! Nogle gange kan det blive meget forvirrende at have set filmen og så læse bogen, fordi der er ting der kan være anderledes, men i denne bog er der ikke de store ændringer og den kan virkelig anbefaldes. 
Den her bog er der nok ikke så mange af jer der har hørt om. Jeg fandt den imellem en stor stak bøger og efter at have læst bagsiden, fik jeg lyst til at gå igang med den. Og det er jeg glad for jeg gjorde! Læste side efter side og jeg kunne bare ikke løsrive mig fra siderne! Kort og godt handler den om en dame der hedder Heather. Hun er fotograf assistent hos en bryllupsfotograf. Hun har lige slået op med sin kæreste og hun er på randen til at miste sit job. I hendes hverdag er den sætning hun bruger mest: I wish. Hun møder så en spåkone der forærer hende et stykke ''lucky heather'' og derfra går alle hendes ønsker i opfyldelse. Ingen dårlige hårdage, vinder i Lotto og den perfekte kæreste. But be careful what you wish for!
Den sidste er i den gode gamle shopaholic serie. I denne er Rebecca Bloomwood gravid. Hun får mistanke om at Luke har en affære med hans tidligere ''college buddy'' som også viser sig at være hans ungdoms kæreste. Becks prøver at drukne sorgerne i shopping, men tilsidst søger hun hjælp hos en privatdedektiv. Man kan ikke lade være med at læse videre og humoren fortsætter gennem hele bogen. Virkelig værd at læse!

4 kommentarer:

 1. Fedt indlæg!
  Gad godt læse "Be careful what you wish for" - den lyder rigtig god!
  Følg gerne: http://mahfre.blogspot.com/
  :-)

  SvarSlet
 2. Nice blog du har, faldt lige over de her bøger du havde skrevet om og de ser rigtig gode ud.. men hvor har du købt eller lånt dem henne? for synes ikke jeg rigtig kender dem? <3
  -Tjek da også lige min blog ud og tryk fast læser http://thesunshinespink.blogspot.com/, tak;)

  SvarSlet
 3. Thank you og de er købt og er ret gamle, men jeg vil tro man kan finde dem på amazon.com :)

  SvarSlet
 4. Okay mange tak..<3 vil du ikke tjekke min blog ud og trykke fast læser. Hvis du altså har lyst, så tak! :)

  SvarSlet