torsdag den 16. juni 2011

Summer wanties ☼

Sommeren er jo så småt gået i gang rundt omkring i Danmark og derfor er det tid til at fokusere på at pleje dig selv. Væk med den tunge makeup og på med cremer og produkter der kan holde din hud sund.


Body Lotion - Efter en lang dag i solen, er det godt at forkæle din hud. Led efter en der er tyk og lækker!


Et frisk pust - En lille ekstra ting du kan forkæle dig selv med. Når du har kæmpet dig på cykel ned til stranden og trænger til at blive frisket op - Ét tryk og voila!


Læbepomade med SPF - Det er en god idé at investere i makeup med SPF i her til sommer. Solen bliver stærkere, og du skal beskytte dig mere end du tror. Især på dine læber! 


Tinted moisturiser - I stedet for en tung foundation der stopper dine porer og lukker solen helt ude, så prøv en tinted mousturiser, som er en dagcreme der er tilsat foundation. Den er perfekt til sommer!


Parfume - En parfume der dufter friskt er et must om sommeren - anskaf dig en der kan være din ''signature scent'' og som du selv er vild med!

4 kommentarer:

 1. Fin blog du har. Følger dig nu ;-)
  /Caroline.
  www.carolineengelundolesen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Super god blog, med fede indlæg!
  Den Tinted moisturiser MAC, har jeg selv kigget på mange gange, men aldrig prøvet. Så ville lige høre dig om det er en der er værd at bruge penge på her til sommer. PLUS at jeg elsker din sommerlige glød på sine billeder, er det din egen natural color , eller er det en meget fin solpudder?? :-)

  SvarSlet
 3. Tak for de søde ord! ♥ Efter min mening, ja! Den giver ikke full coverage, men den er super god og værd at prøve! Og det er min egen glød, bruger kun bronzer på kinderne :)

  SvarSlet
 4. Super snyd, du simpelthen den fineste glød(skal du være taknemmelig for), hvad for en bronzer bruger du på kinderne? :-)

  SvarSlet