lørdag den 18. maj 2013
Hej derude! Spændingen stiger nu hvor jeg så småt er begyndt at forberede mig på at vende hjem til min skønne familie igen! Og et af mine mål for min hjemkomst er at få min blog op og køre. Og ja, det er nok omkring den 30. gang jeg siger det og er det sket? Nej. Men denne gang mener jeg det. At skrive er en af mine store passioner. Det er også derfor at jeg har valgt at gå på Ørestad's journalistik linje her efter sommer. Jeg har store mål for min fremtid. Efter gymnasiet har jeg tænkt mig at søge ind på journalisthøjskolen i Århus. Noglegange kan det være lidt svært at tage beslutninger for sin fremtid. Men når man ved at der er noget man virkelig gerne vil, så er det ofte nødvendigt at man har en plan. Min plan er at overtage Anna Wintour's plads i stolen som editor for American Vogue. Aj, man kan vel altid drømme. Men mode er en stor passion for mig. Jeg bliver inspireret af folk der har stil. Stil er et hvidt begreb og dækker ikke kun mennesker der har råd til at have et dyrt mærke i nakken. For mig er stil at man ikke er bange for at skille sig ud. Man kan skabe mange forskellige ting ud af bare nogle få items i garderoben. Og man kan opdage ting selv i stedet for bare at købe det alle andre går i. Det handler også meget om hvordan man bærer sit tøj. Så jer der læser med - et vigtigt råd fra mig er at hvis der er noget i ikke skal lade jer gå på af, er det andres meninger om hvad i klæder jer i. Husk det.

Når alt dette er sagt vil jeg lige dele mine current obsessions med jer alle. Solbrillerne er for nyligt blevet tilføjet til min samlig og jeg kan love jer for at det må være en af mine ynglings investeringer. Hvor fine er de ikke lige? Iskaffe er jeg også lidt hooked på. En af mine favoritter er faktisk MacDonald's iced caramel mocha, men Starbucks har også nogle sikre vindere iblandt deres brede udvalg. Har aldrig været en kaffe drikker, og tvivler på at jeg nogensinde kommer til at blive hooked på en sort kop kaffe. Men hvem ved? Michael Kors bukserne er bare fede og har også fornyeligt tilføjet et par MK bukser i en anden model til min garderobe. Hvad er der egentlig ikke at elske ved det her outfit jeg har sat sammen? Absolutely nothing. Når jeg vender snuden hjemad om 30 dage så kommer der et stort indlæg om alle mine indkøb herovre. Og denne gang er det et løfte!

5 kommentarer:

 1. Skønt med et indlæg, det har vi ventet på <3 Glæder mig til at du får bloggen op at køre igen, det er en af mine absolut yndlings blog;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er tasken fra??? Knus

  SvarSlet
 3. Kan man følge din blog på facebook, kan ikke finde den????

  SvarSlet
  Svar
  1. Har lige oprettet en ny, da min gamle blev slettet da min facebook blev hacket sidste sommer :( Her er et link https://www.facebook.com/Amandabloggin xx

   Slet