mandag den 21. februar 2011


Hej smukke læsere! Jeg har ikke blogget i hele vinter ferien, men nu er jeg tilbage! Sidste uge tilbragte jeg i Jylland som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, hvor jeg har hygget, fået indhentet et par timers søvn, shoppet en smule og spist en masse! I går skinnede solen overraskende meget her hvor jeg bor, så i morges tog jeg vidst glæderne lidt på forskud og byttede min varme vinterjakke ud med læder og en kappe. Man kan ikke stole på det danske vejr! Min kappe og læderjakke er fra Zara, bukser Bruuns Bazaar, wedges Jette Riis og min taske er fra Bianco. Håber i har haft en skøn ferie! Vi blogges!

/Hey beautiful readers! I'm back from a long winter break! I spent it with a bit of shopping, catching up on a few hours of sleep and eating a whole lot! Yesterday the sun was shining where I live, so today the warm, long winter jacket went of, and the leather jacket and cape went on! Im feeling a bit gossip girlish today! Cape and leather jacket from Zara, jeans from Bruuns Bazaar, wedges from Jette Riis and bag from Bianco. Hope that if you also had winter break, that it was a great one! Later!

13 kommentarer:

 1. Rigtigt cool blog!
  Kig forbi min :)
  Frillersworld.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Amanda.
  Jeg har før set et billed på din blog, hvor du har en ørering på.
  Den går op ad øret i en slag halskædesnor, hvor den så sidder fast rundt om øret, lige som at have en ørering længere oppe i øret.
  Ved det lyder lidt forvirrende, men er virkelig interesseret i hvor den er fra?
  I adore it!

  SvarSlet
 3. Jeg ved ikke lige hvad for en du mener, kan du ikke se om du kan finde indlægget? :)

  SvarSlet
 4. jeg har prøvet, men det er for lang, lang tid siden!
  Prøver lige igen :-)

  SvarSlet
 5. Billedet er der vidst ikke mere? Men lige som du har sølvøreringen hvor det ligner man har flere hulder op af øret, så er det bare hvor det ligner man har det helt oppe i toppen af øret. Så går der er metalsnor, fra ens eget huld op til det "falske" huld oppe i toppen af øret? ;-)

  SvarSlet
 6. Hej Anonyme der oppe. Havde set et billede på carolineevigglad.blogspot.com, hvor hun netop har de øreringe på, som du beskriver. Tjek det her:http://2.bp.blogspot.com/_nsfBkn3shUk/TTM--3v0XOI/AAAAAAAAArI/wPIWUGNKNx8/s1600/IMG_0191+%25282%2529.JPG.

  SvarSlet
 7. Den ørering du linker til, har jeg ikke :) Og jeg tror aldrig jeg har haft den ørering på i et indlæg? :) x

  SvarSlet
 8. Så må det bare have været mig der har set forkert ;-) Syntes bare jeg havde set et billed af sådan en slags ørering på din blog, bare mere i en grå/bronze farve..

  SvarSlet
 9. Love the outfit! *-*
  The cape and the gloves are just too amazing, really stylish :)
  I think you should make picture bigger since it's hard to see unless you click on it.

  xoxo
  http://fashionistas-diary.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Followed you now :D
  If you want to make pictures bigger, you just click on them in your Blogger editor and click large or x-large. :) You can e-mail me if you have some questinos (e-mail is in the sidebar of my blog).

  xoxo

  SvarSlet
 11. wow i reallly love your cape and this look. great pattern!

  cute blog :D

  xx

  SvarSlet
 12. Super fed blog!:D
  er nu fast læser!:)

  Du kan også tjekke min ud her ;)

  http://photography-louise.blogspot.com/

  SvarSlet