fredag den 10. februar 2012
Hektisk uge på bloggen! Skrev for et stykke tid til BlogHQ om de ville være interesserede i at flytte min blog til mit eget domæne. De var rigtig hjælpsomme og fik med det samme lavet nyt layout og det hele (den nye header er skabt af dem btw). Men anyways, da så det lige pludselig hed amandabloggin.dk føltes det overhovedet ikke rigtig. Jeg er slet ikke tryg ved at have mit eget domæne. Virkelig mærkeligt. Så skrev jeg til dem igen og de var meget forstående og fik flyttet min blog over igen. Hvis i vil have jeres eget domæne, vil jeg helt klart anbefalde jer at skrive til dem. Men nu er alt ved det gamle igen og jeg kan blogge som jeg plejer. Håber ikke at al flytningen har gjort jer rundtossede!

/Changed my blog to amandabloggin.dk and then got cold feet and changed it back again. Typical me, but now i'll be blogging as usually!

6 kommentarer:

 1. Kan man godt bare kontakte dem, eller skal de kontakte mig?:-)

  SvarSlet
 2. http://www.bloghq.dk/

  Her er linket, der står alt hvad du skal gøre :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak skal du have. Jeg har længe været fast læser på din blog - og jeg ELSKER den stadig! Du er for sej :-)

   Slet
 3. Du er simpelthen noget af det smukkeste Amanda!
  Kys fra Johanne :-)))

  SvarSlet
 4. Super fin blog du har! og meget inspirerende! :-) er blevet fastlæser, kunne du også lige tage et kig forbi mig og blive fastlæser? claudiaersej.blogspot.com :-)

  SvarSlet
 5. Fantastiske billeder og fin og inspirerende blog du har.

  SvarSlet